Annons

Annons

Annons

Annons

Fotboll

Vretstorp fortsätter att vinna - har nu sex raka segrar

Denna text är skapad av tidningens textrobot.

Det går fortsatt bra för Vretstorp i division 4 Örebro herr i fotboll. På måndagen mötte laget IFK Örebro på Fredriksberg och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit sex matcher i rad. Segerresultatet mot IFK Örebro blev 5–0 (3–0).

– Rättvis seger mot ett hårt arbetande IFK Örebro. Vi gick snabbt fram till 2–0 och gjorde även 3–0 innan paus, i andra spelar vi av matchen men gör ändå två mål till. IFK stack upp några gånger i andra men vill höll nollan. Vi har en skön känsla i gruppen och haft några tuffa veckor efter sommaruppehållet, men grabbarna visar att de skött sommarträningen vilket gör att det blir lättare att köra på direkt. Efter en jättebra vår har vi satt oss själva i en rolig sits, men vi är ödmjuka inför fortsättningen och respekt för samtliga lag i serien, kommenterade Vretstorps tränare Dennis Fransson.

Annons

Annons

För Vretstorp var det Robin Ingvarsson, Daniel Ojara, Anton Weman, Hampus Lind och Gustav Larsson som blev målskyttar och fixade segern.

I tabellen innebär det här att IFK Örebro nu ligger på tionde plats. Vretstorp leder serien.

Nästa motstånd för Vretstorp är Latorp. Lagen möts fredag 9 augusti 19.00 på Björkvallen. IFK Örebro tar sig an Askersund borta onsdag 7 augusti 19.00.

Annons

Annons

Till toppen av sidan