Annons

Annons

Annons

Annons

Fotboll

FK Bosna och Lillån delade på poängen efter 1–1

Text: 

Denna text är skapad av tidningens textrobot.

Det blev delad pott när FK Bosna tog emot Lillån i division 4 Örebro herr i fotboll. Slutresultatet skrevs till 1–1 (1–1).

– Första halvleken var helt jämn tycker jag, vi hade bra period första 20 minuter na och gjorde 1–0 och hade flera chanser till 2–0 innan Lillån tog över till viss del och kunde rättvist kvittera. Andra halvlek öpnade Lillån bättre men efter 15 minuter jämnade vi ut spelet och det blev kamp fram och tillbaka. Vi hade två frilägen i slutet av matchen som vi inte utnyttjade, kommenterade FK Bosnas sportchef Samir Sahinovic.

Annons

Annons

Lillåns coach Dragan Djordjevic:

– Första halvlek startade med två lag som känner på varandra. Efter tio minuter gör Bosna 1–0 på ett skott som blir till en passning, vi jobbar oss dock in i matchen och till slut kvitterar Patric Ljunghagen innan paus. Andra halvlek startar med ett kraftigt bollinnehav för Lillån första halvtimman, men med dålig skärpa på både inlägg och avslut så det blir inga mål. Sista tio blir det lite Hawaiifotboll men inga fler mål. Idag skulle vi haft tre poäng, ska vi någon gång besegra Bosna är det idag då de saknade en del folk. Jag är inte riktigt nöjd med adressen på våra passningar i sista tredjedelen. Bara att ta nya tag.

Hemmalagets mål gjordes av Alexander Blomberg, medan bortalagets mål noterades på Patrik Ljunghagen.

Resultatet innebär att FK Bosna ligger kvar på femte plats och Lillån på sjunde plats i tabellen.

I nästa match möter FK Bosna IFK Örebro borta och Lillån möter Örebro Nordic hemma. Båda matcherna spelas fredag 16 augusti 19.00.

Annons

Annons

Till toppen av sidan