Annons

Annons

Annons

Örebro län

Glitter- och glamourproffsets bästa tips inför nyårsfesten: ”Tryffel och gåslever – klassiskt och lyxigt”

Hans Strömbergs yrkestitel, concierge, finns bara på två ställen i Sverige: Grand hotell i Stockholm och på Högfjällshotellet i Sälen.

Hans ser till att alla gäster känner sig välkomna och att det är snyggt och piffat på hotellen. Kuddarna ska vara puffade, dukningarna perfekta liksom blomarrangemangen och personalens klädsel.

Till nyår skärps standarden ytterligare en nivå. Hans sparar inte på krutet. Och kockarna Jacob Johansson och Anders Dahlbom kommer att servera årets lyxigaste meny.

Text: 

Annons

– Högfjällshotellet står för glitter och glamour, säger Hans Strömberg, hotellets concierge.

0 kren månad

Läs vidare med Digital!

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 129 kr/månad. Ingen bindningstid.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla lokala nyheter på vår sajt och nyhetsapp.
  • Läsarshoppen med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan