Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Örebro

Insändare
INSÄNDARE: Varför ska Handelsbanken ta betalt för Swish?

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Hur hanterar din bank att du använder Swish som är kopplat till ditt bankkonto?

Annons

Fick härom dagen ett meddelande om att Handelsbanken kommer att ta ut en avgift på 25 kr/månad för att jag har skaffat Swish. Varför det? Jag betalar mina kontokortsavgifter som överstiger 650 kr/år.

Som fattigpensionär är det ytterligare en utgift som måste betalas. Av vad jag kan läsa så tjänar Handelsbanken tillräckligt på oss små bankkunder. Trodde i min enfald att banken är en samhällelig servicetjänst.

Annons

Annons

Handelsbanken: Grundad 1871.

Vinst efter skatt: 17,357 miljarder kronor.

Omsättning: 43,77 miljarder kronor.

Tillgångar: 2,978 biljoner kronor.

Jag vill ha ett svar från Handelsbanken på detta!

”FunMoto”

Örebro

Svar direkt

”FunMoto”, då du redan betalar för två kort i Handelsbanken, så omfattas du inte av avgiften du nämner i insändaren. Jag har samlat vårt baserbjudande för privatkunder enligt nedan. Du får gärna kontakta mig för mer information kring detta, och andra frågor som rör dina affärer med Handelsbanken.

Handelsbankens baserbjudande: allkonto, bankkort Maestro (1 st), internet Privat, mobiltjänst Privat, telesvar, Swish och personlig service dygnet runt.

Kenneth Vallin

kontorschef Handelsbanken Örebro Stortorget

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy