Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Turbulensen på Kullängens äldreboende

Insändare
Det finns ett annat Kullängen i Hallsberg

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Vårdboendet Kullängen i Hallsberg består av flera olika avdelningar.

Bild: Åsa Eriksson

Annons

I NA den 20 februari stod det återigen om Kullängen. Jag förstår de berörda som har bekymmer och hoppas det snart blir löst, men jag vill också säga det rör inte hela Kullängen som bilden tyvärr blir.

Jag arbetar på Torpet, en avdelning som det är full fart på, i en god anda. Vi har sammanhållning, vi har glädje och vi trivs. Vi har brukare (gillar dock inte ordet brukare) som är av olika personligheter. Vi tycker om att gå till jobbet och majoriteten av vår personal trivs, arbetsmiljön är bra och kontakt med arbetsledare och chef fungerar bra.

Annons

Annons

Jag tog lite illa vid mig av artikeln då den drar alla över en kam. Anhöriga får en onödig oro. Så absolut, berörda behöver stöd, men det handlar inte om hela boendet.

Så jag vill ge en klapp på axeln till en del av Kullängen istället! För efter så många artiklar om boendet så tror nog många av de som läser att det är ett hemskt ställe.

”Ordning på Torpet”

Hallsberg

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy