Annons

Annons

Annons

Annons

See us live

Rnb-kväll med Paulina Creola, Izza gara, Elvira Olea och Ana Marina ►NA sände live

Fyra rnb-artister bjuder på deras musik under denna kväll och den livestreamde konserten är på Svampen.

Vissa av artisterna är inspirerade av soul, men de alla influeras också av många fler musikgenrer.

Annons

Inbäddat innehåll

Artister

Paulina Creola

Att vara kreativ fungerar som Paulina Creolas terapi – när allt annat har kollapsat. Hon upptäckte hon musiken tillsammans med sina bröder. Och i tonåren var hennes fokus på den moderna och urbana dansscenen i Stockholm, som ligger till grund för hennes musik. Musiken som Paulina gör är trap soul-inspirerad rnb, med influenser från Västafrika.

Annons

Annons

Izza gara

Konsten kommer i många olika former för Izza gara. Hon gör olika presentationer med målningar och dans som lägger grunden för hennes musikkarriär. Hon har en multikulturell bakgrund, en turkisk mamma och svensk pappa. Izza garas bakgrund är hennes inspiration i den konstnärliga utvecklingen och tidigt hittade hon ett sätt att uttrycka sig i sin konst.

Elvira Olea

Göteborgsbaserade Elvira Olea släppte nyligen sin debut-ep ”Daydreams”, där hon inspireras av sina reflektioner och dagdrömmar som tar plats i hennes liv. Elvira skriver musiken tillsammans med sin bror. Snart släpper hon även en musikvideo till vissa av låtarna.

Ana Marina

Ana Marina är född och uppvuxen i Örebro, men har rötter i Colombia. Som sexåring började hon spela piano och har gått på musikskola. I tonåren började hon jobba målmedvetet med sin musik och blev seriöst inriktad på sitt artisteri. Musiken Ana spelar är rnb som är influerat av soul och latinopop.

PROGRAM: See us live

► Lördag 13 juni

Kl 20.00 – Sofia Vivere – Ljus och Nöje

► Onsdag 24 juli

Kl 20.00 – JR Battlefields

Fakta: See us live

Grundare: Niclas Molinder och Fredric Öjebrandt från Creative House, Björn Lycklig Wallgren från Kulturaktiebolaget.

Plattform: Bland annat här på NA.

Facebook: See us live Sweden.

Till toppen av sidan