Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Brickebacken

Polisen sökte efter försvunnen man – hittades i skogen

En man i 40-årsåldern har anmälts försvunnen i Örebro. Polisen har sökt på flera platser i stan men hade klockan 07 på tisdagsmorgonen inte anträffat honom.

Bild: Izabelle Johannisson

Annons

Vid 21-tiden på måndagskvällen anmäldes mannen försvunnen. Han hade lämnat sitt hem i Brickebacken tidigt på måndagsmorgonen för att ta bussen till andra sidan stan, men inte kommit hem som han skulle på eftermiddagen.

– Det är oklart om han tog sig till bussen och oklart om han kom fram [till destinationen], säger Jan Matérne, vakthavande befäl vid polisen.

Annons

– Vi har sökt efter honom på alla möjliga ställen, men inte hittat på honom.

Annons

Då mannen lämnade hemmet så tidigt på morgonen är det oklart hur han var klädd. Det är också oklart om han hade med sig sin telefon, som är avstängd och inte har kunnat spåras.

Mannen är cirka 175 centimeter lång. Enligt det signalement polisen har fått går han med hopsjunken hållning med huvudet riktat lätt nedåt. Han är skallig med hår på sidorna av huvudet.

– Om någon ser honom är det tacksamt om man hör av sig till oss. Rena tips om man har sett honom tidigare går till 114 14, men har man honom framför sig kan man ringa 112, säger Jan Matérne.

Vid 09-tiden kunde polisen bekräfta att mannen återfunnits, i ett skogsparti i närheten av Vivalla.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy