Annons

Annons

Annons

Lindesberg

Insändare
Länskliniker är inte rätt väg för sjukvården i Region Örebro län

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Region Örebro län håller på att plocka sönder vården, enligt insändarskribenten.

Bild: Gabriel Rådström

Annons

Nu får det allt vara nog! Jag är så trött på att denna region bara förstör sjukvården i vårt län. Sluta förstöra de små sjukhusen i denna region. Lindesberg och Karlskoga lasarett är inte avancerade vårdcentraler! Det ska vara specialistvård och inte ett steg emellan vårdcentral och specialistvård.

Det är inte rätt beslut att göra även medicinklinikerna till länskliniker. Låt medicinkliniken på de respektive sjukhusen vara så som det är! Vad hände när ni gjorde de opererande specialisterna till länskliniker? Jo, flertalet läkare sa upp sig. Lindesbergs kirurger flydde till andra län, de som en gång var en bra bemannad klinik.

Annons

Annons

Hur tusan tror ni det kommer bli om ni gör så med internmedicin? Nej men just det, det som räknas i denna region är USÖ och inget annat sjukhus.

Jag skäms över att bo och jobba i denna region. Skäms för att ni som ska se efter sjukvården och därmed även dess personal samt patienter skiter fullständigt i konsekvenserna för ert handlande. Länskliniker är inte lösningen!

”Förbannad patient och arbetare inom vården”

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan