Annons

Annons

Annons

Lindesberg

Insändare
Forslad regionen runt med brutet ben

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Patienten kördes mellan Lindesberg och Karlskoga i omgångar med brutet ben.

Bild: Håkan Risberg

Annons

Region Örebro har väl fullständigt tappat kontrollen. Läste i NA problemen på akuten och ambulansen om hur personalen inte vågade framföra kritik för då var man körd. Det som jag reagerade på direkt var huvudskyddsombudet som dementerade detta. Det var ett bevis hur riktigt detta var. Hon hade nog trott att hennes kommentar skulle rentvå ledningen men det blev det motsatta. Och sen ytterligare en artikel där region Örebro beskrevs som ett svart hål samt samma reaktion på skyddsombudets dementi.

Annons

Annons

För en tid sedan skrevs det om en person i Frövi som skadat sig. Ambulans tillkallades och körde till Karlskoga lasarett där röntgades och något var brutet så nästa dag hämtades patienten i Karlskoga och kördes till Lindesbergs lasarett för operation.

Är det inte fantastiskt. Tur och retur Karlskoga sen Lindesbergs lasarett. Frövi-Lindesberg cirka 2 mil om man hade kört direkt dit.

Var på besök i Örebro samma dag som någon hade skrivit om hur många bussar som körde runt i Örebro. Mötte fyra stycken på en kort sträcka kl 10 och det var ingen passagerare i någon av bussarna.

”Hopplös”

Fellingsbro

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan