Annons

Annons

Annons

Annons

Vinön

Paret Neiler bygger bageri och gårdsbutik på Vinön: ”Jag ska gjuta grunden inom kort”

Tomas och Catrine Neiler, som bland annat driver ett fiskrökeri och Vinöns strandservering, har nu nya projekt på gång. Nyligen beviljades bygglovet till ett bageri och en gårdsbutik. – Vi hoppas att vi är klara till hösten, säger Catrine.

Tomas och Catrine Neiler som har företaget "Nygårds rökeri och delikatesser" kommer nu att utöka sin verksamhet. De fick bygglovet för drygt två veckor sedan och ska snart gjuta grunden till ett bageri och en gårdsbutik.

Bild: Malin Helenius

Annons

Paret Tomas och Catrine Neiler har ständigt några projekt på gång. Idéerna sprutar ut och de ser till att förverkliga många av sina drömmar oavsett om de är stora eller små. Så har det varit hela tiden. Deras största projektet var när de flyttade sitt hus från Vissberga utanför Hallsberg till Vinön för 16 år sedan. Ända sen de bosatte sig på ön har de, vid sidan av sina ordinarie arbeten som snickare respektive pedagog, drivit ett fiskrökeri och Vinöns strandservering. Under en period hade Tomas och Catrine även ett kafé, "Vinöns nya café".

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs dina lokala nyheter för 8 kr/vecka i 8 veckor - du betalar 32 kr/månad. Därefter tillsvidare 129 kr/månad.

Ingen bindningstid. Säg upp när du vill.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla lokala nyheter på vår sajt och nyhetsapp.
  • Läsarshoppen med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.
Till toppen av sidan