Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Örebro

Insändare
Vi i butiker och på arbeten glömdes vid gasläckan

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Polis spärrade av ett stort område i Bettorp med gasläckan den 2 december.

Bild: Robban Andersson

Annons

Viktigt meddelande till allmänheten (VMA) och gasläcka, det känns som vi som kunder på besök i butik i Bettorpsområdet samt naturligtvis personal som arbetar runt omkring glömdes bort. Det var en stor och allvarlig gasläcka. Läste i NA att på Rejmes fick de inte starta sina bilar men vi kunder som var i olika affärer visste inget. Vi fick meddelande på telefon om det alvarliga läget och såg avspärrningarna när vi lämnade Bettorpsgatan.

Annons

Annons

Vad hade varit bäst för oss kunder och de som har sina arbetsplatser i närheten? Jag bara undrar, det känns som det hade varit tryggare inomhus än ute om det skulle hänt något allvarligare. Man spärrar av ett stort område men vi som fanns inne i området glömdes bort i den allmänna förvirringen. Det borde gått ut information att vi som var i affärerna och på våra arbetsplatser skulle stannat inomhus.

Sedan undrar jag om inte företaget som har hand om gastankrarna har en egenkontroll över sina saker. Borde ske regelbundet att göra kontroller på sådant. Vet att man kontrollerar gasolflaskor till husvagnar regelbundet varje gång de fylls på så det inte finns sprickor och läckage.

”Kund i butik i området”

Örebro

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy