Annons

Annons

Annons

Örebro län

Insändare
Årets julklapp borde vara presentkortet

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Ett presentkort i julklapp kan hjälpa till att minska smittspridningen i julhandeln. Det blir en julklapp och en hjälp till samhället. Foto: Christine Olsson/TT

Annons

Minska trängseln i julshoppingen men stötta de lokala företagarna. Köp presentkort till dina nära och kära.

När andra ljuset brinner vi julklapparna syr

och vi bakar kakor och har ett fasligt styr.

Andra advent är nu här och julshoppingen har dragit igång. Julen är något som är till stor glädje för många och trots att vi alla kommer få anpassa oss ser många framemot en trevlig jul. Tanken om hur man ska handla julklappar säkert i år har nog slagit många. Men vi har en lösning på problemet som inte bara hjälper dig utan också dina lokala företagare. Årets julklapp må vara ett stormkök men för att minska smittspridning, julträngsel och omiljövänlig onlineshopping borde vi alla ta vårt ansvar för att samhälle ska se likadant ut när vi kommer ut ur denna pandemi.

Annons

Annons

Ett presentkort hos den lokala bokhandlaren, floristen eller kanske på personens favoritrestaurang, gör inte bara en glad utan två. Du kan på detta sätt hjälpa till att minska trängseln i julhandeln men samtidigt stötta dina lokala företagare så de får en fortsatt inkomst och överlever denna pandemi.

Vi måste nu hjälpas åt för att det samhälle vi lever i ska finnas kvar!

Amanda Lindgren

2:e vice ordförande, Moderata ungdomsförbundet Örebro län

Florencia Aroca López

ansvarig för Moderat skolungdom Örebro län

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan