Annons

Annons

Annons

Vinterderbyt

Nu kickar vi igång ”Derbysäsongen” – häng med på NA-sportens storsatsing på allsvensk fotboll

Nu lanserar NA-sporten "Derbysäsongen" – satsningen som ger dig allt och lite till under ett allsvenskt fotbollsår som kommer bli något utöver det vanliga.

– Med tre allsvenska fotbollslag i länet 2021 så växlar NA självklart upp, säger sportchefen Pierre Bokvist.

Text: 

Annons

Med Degerfors tillbaka i fotbollsallsvenskan så skruvas fotbollstemperaturen upp till nära kokpunkten – även om minusgraderna tagit ett rejält grepp lagom till lördagens första derbydrabbning mellan ÖSK och Degerfors.

”Vinterderbyt” blir en liten försmak av vad som komma skall – allsvenska länsderbyn för första gången sen 1996!

Under vinjetten "Derbysäsongen" kommer vi från och med nu ge våra prenumeranter nyheter, livesändningar, direktrapporter och reportage om konkurrenterna ÖSK och Degerfors.

Annons

Annons

Sedan flera år tillbaka punktmarkerar vi ÖSK sju dagar i veckan i vårt Inside-koncept, och nu lägger vi till en närmare bevakning av Degerfors än vi haft på många år. Redan på tisdag tv-sänder vi Degerfors träningsmatch mot Örebro Syrianska direkt på na.se.

– Vi kommer att fortsätta att göra allt som vi tidigare har gjort kring ÖSK. Vi kommer att vara på alla träningar och rapportera, vara på plats vid alla matcher och ge er den bästa ÖSK-rapporteringen. Det handlar nu om att vi vässar bevakningen av allsvenskan ytterligare med närvaro på alla Degerfors hemmamatcher och nära journalistik även om det laget. Det här kommer att bli en historisk fotbollssäsong, säger NA-sportens fotbollsreporter Fredrik Carlsson.

Utöver det har vi självklart damallsvenska Kif Örebro som går in i en ny spännande säsong med delvis ny trupp och ny tränare.

Här följer vi laget varje vecka. Från och med i år siktar vi på att direktrapportera alla matcher i allsvenskan. Vi hoppas också kunna sända några träningsmatcher direkt.

– Vi har i många år haft en stark bevakning av Kif Örebro, och nu tar vi nästa steg genom ett större direktfokus – dels i tv-sändningar och dels i direktrapporter, säger NA:s sportreporter Jonas Brännmyr.

Inbäddat innehåll

Annons

Inbäddat innehåll

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan