Annons

Annons

Annons

Annons

Kumla

Insändare
Ett år och skrotbilar får fortfarande läcka gift i Kumla

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Till Kumla kommun:

Nu har det snart gått ett år sedan det hamnade skrivelser i tidningen och ärenden kring nedskräpning och miljöfarligt avfall fick ett litet strålkastarsljus på sig. Det verkar dock ha slocknat väldigt snabbt för fortfarande står det mängder av gamla bilar som läcker miljöfarligt avfall på och runt fastigheter i Kumla. Fastighetsägare som uppenbarligen kommer undan år efter år! Det är inte utan att man undrar om ryktet om att kommunen skyddar stora markägare stämmer? Att det är lite mer tillåtet att slänga vad för skit som helst på och runt din fastighet om du äger, för kommunen, attraktiv exploateringsmark.

Annons

Annons

Vad finns annars för orsak till att det år efter år efter år får fortsätta läcka ut miljögifter i områden där det bor både gamla och små barn?!

Skärp er nu Kumla kommun! Visa att ni är den där inkluderande framtidskommunen ni så fint gör reklam för! Låt oss se framsteg i påtryckningar på fastighetsägare som under åren fått många många chanser att städa upp efter sig men valt att strunta i det eftersom risken för konsekvens är obefintliga!

”Tre kommuninvånare”

Kumla

Annons

Annons

Till toppen av sidan