Annons

Annons

Annons

IFK Norrköping–ÖSK

Almebäck nära comeback • Talar ut om ÖSK-framtiden • ”De vet vad jag vill”

Michael Almebäck blev i somras petad i ÖSK efter mer än 200 allsvenska matcher från start. Försvararen är nu tänkt som avstängde Nasiru Moros ersättare mot IFK Norrköping.

I en intervju med NA-sporten talar 33-åringen ut om läget i tabellen, känslorna efter petningen och viljan att vara kvar i ÖSK efter kontraktet går ut efter säsongen.

Text

Efter ÖSK:s förlust mot Varberg krävde många supportrar att prata med laget och ledningen. Det är inget nytt för Michael Almebäck som har erfarenhet från spel i Belgien för Club Brugge. ”När jag spelade i Brugge förlorade vi med 5–1 borta mot Anderlecht. När vi kom tillbaka till arenan var det ett par tusen fans där. Vi fick inte komma in i vårt omklädningsrum och de stod i två led och skrek på oss där vi fick gå emellan. Jag förstod inte flamländska, det kanske var tur.”

Bild: Fredrik Carlsson

Annons

Efter fem raka förluster i allsvenskan under sommaren tog nye ÖSK-tränaren Vitor Gazimba beslutet att bänka den förre landslagsbacken Michael Almebäck. Efter hemmaförlusten mot Hammarby i mitten av juli har 33-åringen fått sitta på avbytarbänken.

0 kren månad

Läs vidare med Digital!

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 149 kr/månad. Ingen bindningstid.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla nyheter på na.se
  • Nyhetsappen med pushnotiser
  • Nyhetsbrev med senaste nytt

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan