Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Örebro

Insändare
Ingen hållplats – inga resenärer

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Många upprörs över förändringarna i Örebros kollektivtrafik. Inte minst över att busshållplatser dras in.

Bild: Robban Andersson

Annons

Under lördagens regniga väder hade min sambo och jag stämt träff med vänner vid en restaurang på Stortorget. På grund av vädret hade vi tänkt att åka buss för första gången på ett och ett halvt år. Efter att ha uppsökt länstrafiken blev vi mäkta förvånade – bussen stannar inte längre på den hållplatsen. Ingen förklaring finns vare sig på nätet eller i aktuella busskurer, endast beskedet att hållplatsen inte angörs längre. Likaså har en kvinnlig bekant blivit varse att hållplatsen vid Olaus Petri i närområdet till hennes bostad inte heller trafikeras mera. Hon längtar inte till den mörka årstiden. Utglesning av hållplatser är ett vansinnigt påhitt. För vår del blev det en promenad in till Stortorget.

Annons

Annons

Ingår detta i någon form av nedläggning av Örebro stadskärna, området blir för många mindre attraktivt nu. Man kan undra eftersom kommunen är inne på att storsatsa på området omkring Mariebergs köpcenter.

”Urless på länstrafiken”

Örebro

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy