Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Lindesberg

Insändare
Hur bra blev det med Löfven egentligen?

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Statsminister Stefan Löfven har jobbat hårt för att hålla sitt parti Socialdemokraterna kvar vid makten och Sverigedemokraterna utanför densamma.

Bild: Claudio Bresciani/TT

Annons

Replik

I NA den 21 september ondgjorde sig signaturen ”sosse livet ut” över partier som han/hon anser bryter sina löften att aldrig samarbeta med SD. Själv är personen uppenbarligen av den trofasta typen som håller sig till samma parti, oavsett vilka ändrade åsikter det partiet framför.

Många s-väljare känner inte längre igen det parti de en gång röstat på, men med personer som ”sosse livet ut” kan Magdalena Andersson med flera vara säkra på att få sitta kvar vid maktens köttgrytor. För vad har Stefan Löfvens trixande de senaste åren varit, om inte manövrerade för att själv få fortsätta inneha makt för maktens egen skull! Tänk efter – exakt vad har blivit bättre under Löfvens sju år som statsminister? Bilbränderna? Mördandet/ skjutandet? Explosioner vid/mot fastigheter? Arbetslösheten? Skolresultaten? Har pensionärer en dräglig tillvaro?

Annons

Annons

Och ändå finns personer som ”sosse för alltid”! Jag hade en gång en kollega som sa: ”Jag behöver inte tänka – mitt parti tänker åt mig.” Min första tanke var att det var ett skämt; tyvärr förstod jag så småningom att det var allvar. Och just detta tycker jag är så skrämmande: människor som inte tänker själva, utan tror att deras parti är alla goda gåvor givare! Tyvärr finns det ännu kvar minst en generation av väljare, som röstar på socialdemokraterna för vad det partiet en gång har stått för och gjort. Öppna ögonen och inse att sossarna är maktpartiet framför andra som främst värnar om sina egna positioner!

”Bergslagen”

Lindeberg

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy