Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Lindesberg

Insändare
INSÄNDARE: Erbjuds köpa hjärna – onödigt otäckt och äckligt, Dollarstore!

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Annons

Jaha, och hur står det till med det allmänna omdömet här då? Fick precis ett reklamblad från Dollarstore där de på åtta sidor gör så mycket reklam för deras utbud av Halloweenprodukter som de bara orkar. Den ena bilden är otäckare/äckligare än den andra även om det också finns några mer sansade erbjudanden. Förutom bilder på skelett och kranier med eller utan blod erbjuds vi också att köpa en hjärna, olika kroppsdelar med tillhörande kryp som angripit dem, avhuggna fingrar/händer/öron/ögon etc. med det tillhörande säljbudskapet ”Varför inte en avhuggen hand i chipsskålen?”

Annons

Annons

Om vi till äventyrs vill köpa ett blodigt förkläde med tillhörande blodig kniv som tillbehör går det givetvis också bra. En yxa/spik/såg i huvudet eller kanske bara en rejäl köttyxa till 7-åringen, någon? Visst, jag förstår att alla inte reagerar och att en del till och med efterfrågar sådant här och att ni inte är ensamma om det men ändå. Vart tog det allmänna omdömet vägen Dollarstore?

”Lucifer”

Lindesberg

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy