Annons

Annons

Annons

Annons

Vretstorp

Ragnar fyller 100 år – äldsta socialdemokraten i Hallsberg

Ragnar Strömberg har sen ungdomen engagerat sig politiskt. Han säger själv att han var född till att bli socialdemokrat och nu är han Socialdemokraternas äldsta levande partimedlem i Hallsbergs kommun. Under söndagen var det ett 40-tal som besökte 100-åringen på födelsedagen. Han överöstes med blommor och presenter hemma i Vretstorp. Några partikamrater var självklart på plats.

Text: 

Ragnar Strömberg är Socialdemokraternas äldsta levande partimedlem i Hallsbergs kommun. Under söndagen gratulerades han på 100-årsdagen av regionstyrelsens ordförande Andreas Svahn (S), Hans Karlsson (S) ordförande i partiet i Hallsberg och av kommunstyrelsens ordförande Magnus Andersson (S).

Bild: Malin Helenius

Annons

– Grattis. Hundra år är en lång tid. Du har fått uppleva mycket. Du har bland annat sett Sverige utvecklas från ett fattigt land till ett välfärdsland. Du har arbetat 44 år på Vretstorpsverken och du blev dessutom hedersmedlem i Svenska metallindustriarbetarförbundet 1976, säger Hans Karlsson (S) ordförande i partiet i Hallsberg i ett kortare tal utomhus på trappen.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs dina lokala nyheter för 8 kr/vecka i 8 veckor - du betalar 32 kr/månad. Därefter tillsvidare 129 kr/månad.

Ingen bindningstid. Säg upp när du vill.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla lokala nyheter på vår sajt och nyhetsapp.
  • Läsarshoppen med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.

Annons

Annons

Till toppen av sidan