Annons

Annons

Annons

Annons

Nya NA.se

Välkommen till nya na.se – nu blir det mer ordning och reda

Annons

Idag har na.se fått ett nytt utseende. Vi finns numera på en ny sajt och i en ny app för att du som läsare lättare ska kunna ta del av våra nyheter.

Till en början kan förändringen mest upplevas som en kosmetisk fråga. Na.se har blivit mer stilren och bättre strukturerad. Men framförallt får du en bättre överblick. Det märks främst en bit ner på sajten. Under toppartiklarna, där våra för stunden bästa nyheter alltid presenteras, hittar du olika avdelningar som sport, kultur och nöje, opinion, familj och näringsliv. I blocket NA rekommenderar lyfter vi upp några av våra bästa publiceringar de senaste dagarna.

Annons

Annons

Tanken är att du som läsare enkelt ska kunna navigera genom vårt nyhetsflöde med de allra senaste nyheterna samtidigt som du av och till kan stanna på de avdelningar som intresserar dig allra mest. Du ska veta var du hittar sportblocket på sajten precis som du ska veta var du kan läsa nyheterna från ditt närmaste område.

De lokala nyheterna är det viktigaste för oss på NA. Du hittar nyheterna under olika lokala block som Örebro, Kumla-Hallsberg och Lindesberg-Nora eller under just Lokala nyheter där vi samlar senaste nytt från de mindre kommunerna i länet. Självfallet kan du som vanligt alltid leta fram nyheterna från din kommun genom att klicka fram din kommun i toppmenyn på sajten.

Andra nyheter på nya na.se är att vi samlat våra krönikörer i ett eget block.

Våra reportage i NA Helg har fått en egen avdelning liksom vårt blåljusmagasin NA Krim-tv.

Sammantaget har vi försökt att skapa lite mer ordning och reda på na.se. Men som alltid när något är nytt kommer det att ta en stund att vänja dig vid det nya. Precis som redaktionen kommer att behöva en inkörningsperiod för att upptäcka fel och brister med nya na.se. Jag har varit med om många byten av nyhetssajter och det dyker alltid upp något som vi brukar behöva justera. Där är du som läsare viktig för oss. Upptäcker du något som inte känns bra så är du välkommen att höra av dig.

Annons

Välkommen till nya na.se!

Fakta

Kom ihåg!

Att uppdatera nyhetsappen NA och ställa in pushnotiserna efter dina önskemål!

Att höra av dig med dina synpunkter! Mejla mig på anders.nilsson@na.se eller ring 019-15 53 33. Det går också bra att mejla till nyhet@na.se.

För frågor gällande din prenumeration eller digital support, vänd dig till vårt kundcenter 010-709 79 00.

Annons

Annons

Till toppen av sidan