AnnonsColorama Måleributiken

Kompetent personal och prisgaranti lockar Örebroarna - Mattias: "Stans största tapetsortiment"

Måleributikens tapetavdelning är ett eldorado för inredningsintresserade. Höstens nya kollektioner har precis kommit och med en prisrobot kopplad till butikens webbshop garanteras du alltid marknadens lägsta pris.

– Mitt bästa råd? Det är att se tapeten i verkligheten före köp, förklarar butikens tapetansvarig Emma Karlsson.

Personalen på Colorama Måleributiken har alla en lång erfarenhet från branschen. "Vem du än pratar med så har personen en bred och gedigen kunskap", säger Mattias Helge, delägare i Colorama Måleributiken i Örebro.

Här hittar du all information om Colorama Måleributiken och dess breda sortimentet

Emma Karlsson är Måleributikens specialist på tapeter. Hon kan inredning och har koll på trender och nyanser. Och dessutom är hon utbildad målare.

– Med tapeter kan du verkligen förnya hemma. Ibland räcker det med att sätta några våder som en accent på väggen, vid en byrå eller skänk exempelvis, säger hon samtidigt som hon avlivar myten om att fondväggar försvunnit som trend.

– Så är det inte alls. Fondväggar är fortfarande lika trendigt och särskilt nu när vi ser en hel del stora blommor och blad med mycket färg i de mest populära mönstren.

Numera är vi en Colorama-butik.

Vanligast är dock att tapetsera rummets samtliga väggar. Det ger den där ombonade känslan som bara tapeter kan ge ett rum.

– De enfärgade tapeterna med liv i har kommit starkt, särskilt linen- och chalktapeterna. De har en fin lyster och är mest populära i färger som grönt, blått, beige och grått.

Filtrera på allt från färg och mönster till stil och varumärke - sök dig fram genom Måleributiken stora tapetsortiment här

"Det är blommor och blad med mycket färg, skandinaviskt nedtonat och enfärgat med skiftningar i höstens nya tapeter", säger Emma Karlsson tapetansvarig på Colorama Måleributiken i Örebro.

Och även om det är mycket färg i hösttrenderna 2021 så är den klassiskt skandinaviska trenden lika stark som den brukar vara.

– Just nu är tapeter med ett diskret mönster ton i ton populärt. Alltså med ett mönster som man bara anar. Färgerna är skandinaviskt milda och ljusa men det vita verkar mer eller mindre ha försvunnit.

Många tapeter att välja mellan.

Emma har jobbat på Måleributiken i fem år och uppmuntrar alla inredningsintresserade att gå på sin magkänsla i valet av tapeter. Det finns inget rätt eller fel menar hon. Eller?

– Det enda råd jag verkligen vill ge är att du ger dig tid att känna efter vad du gillar. Och att du alltid kollar hur tapeterna ser ut i verkligheten. Det kan du göra här på Måleributiken, säger hon och fortsätter:

– Vi har en webbshop kopplad till butiken med en prisrobot som dagligen scannar av prisutvecklingen på tapeter på internet. Det gör att vi kan lämna en garanti att du alltid får marknadens lägsta tapetpris både i webbshopen och i den fysiska butiken eftersom priset är detsamma där. Och skulle du mot förmodan hitta tapeterna billigare någon annanstans så matchar vi det priset.

Läs mer om Måleributikens prisgaranti här

Mattias Helge och Colorama Måleributiken i Örebro vill vara den bästa leverantören för att skapa hemtrivsel.

Måleributiken i Örebro har funnits i 11 år och startade som en yrkesbutik. Ägare är Mattias Helge och David Lindahl, båda med lång erfarenhet i branschen. Mattias berättar:

– Numera heter vi Colorama Måleributiken Örebro och vi är idag en butik för alla, för såväl yrkesfolk som konsumenter. Många privatpersoner vill handla där proffsen handlar, säger han och fortsätter:

– Tapetavdelningens utbud är brett och Emma tillsammans med Camilla är butikens tapetspecialister. Ta hjälp av dem så kommer du att hitta de tapeter som ger dig den inredningen som känns bäst för dig, avslutar Mattias Helge på Colorama Måleributiken i Örebro.

Läs mer om Måleributiken här på Coloramas hemsida

Butiken på Elementvägen 15 i Örebro.

Fakta

Colorama Måleributiken i Örebro

● Adress: Elementvägen 15, Örebro.
● Telefon: 019-18 19 70.
● E-post: info@maleributiken.org
● Hemsida: https://maleributiken.org/

● Sociala medier: Facebook och Instagram
● Kort info: Colorama Måleributiken i Örebro är din tapet- och färghandlare i Örebro och butiken vill vara den bästa leverantören för att skapa hemtrivsel. Med stark betoning på idéer och inspiration har Måleributiken ambitionen att ta hand om och inspirera dig och hela Örebro till nya tankar om färg och tapeter. Butikens personal lyssnar och ger råd för att du ska hitta din stil med hjälp av vårt väl utvalda sortiment.

Denna text är en annons producerad av Bonnier News Brand Studio och inte av Nerikes Allehandas redaktion. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på cm.native@bonniernews.se
Till toppen av sidan