Annons

Annons

Annons

Annons

BK Forward jagar avancemang

Nickar, kanoner och dribblingar – se BK Forwards mäktiga målkavalkad inför avgörandet

83 mål har det blivit den här säsongen.
För att avancera till Ettan Norra krävs ett gäng till.
Ladda upp med några av BK Forwards snyggaste fullträffar inför avgörandet på söndag.

Text: 

Kolla in några av fullträffarna här nedan:

Inbäddat innehåll

83 mål på 27 matcher går inte att skoja bort. Det är över tre mål i snitt per match, och med den noteringen är BK Forward överlägset bäst i division 2 norra Götaland.

Annons

Annons

För att avancera till Ettan Norra behöver BK Forward ta över förstaplatsen i serien, och för att göra detta krävs massor av mål. Sex fler än toppkonkurrenten Oddevold för att vara exakt. Detta förutsatt att lagen släpper in lika många.

Under säsongen har BK Forward gjort många fina prestationer som genererat fina mål. Nu ger vi dig möjligheten att ladda upp med de snygga fullträffarna inför det livesända avgörandet på söndag.

LIVE-TV: NA livesänder båda matcherna i toppstriden – se rysaren här

På söndag livesänder NA BK Forwards och Oddevolds matcher som kommer att avgöra säsongen. Du som redan är prenumerant har tillgång till matcherna utan extra kostnad. Vill du bli digital kund och ta del av matcherna så klickar du här.

För bäst användarupplevelse rekommenderas apple-tv, chromecast eller en hdmi-anslutning från dator till tv. Tack vare vår nya publiceringsplattform fungerar nu även chromecast och Apple Airplay i apparna.

Annons

Det går givetvis även att se matcherna direkt på mobilen, läsplattan eller via din dator. På na.se kommer helgens matcher, och alla övriga matcher finnas kvar och tillgängliggöras som repriser.

Annons

Annons

Till toppen av sidan