AnnonsGötmars

Ägarna Edward och Marcus: ”Familjeföretagskänslan gör att alla medarbetare bryr sig lite extra”

Pappa Torgnys utvecklingsbenägna inställning i generationsskiftet 2008 har definitivt bidragit till att familjeföretaget Götmars framgångsrikt expanderat till dagens 15 lokalkontor. Kontor med fokus på livstidsjuridik och begravningsrådgivning. Och familjeföretagskänslan är lika viktig nu som när företaget startades 1960.

Marcus, Torgny och Edward Götmar.

Läs mer om Götmars Begravningsbyrå och hitta kontaktinformation här

Det berättar bröderna Edward och Marcus Götmar verksamma i och ägare till Götmars, företaget som med sina 15 kontor i Örebro län, Sala och Västerås är ett av de största privatägda i branschen.

– Vi är så måna om inte ge avkall på familjeföretagskänslan i expansionen. Vi vill fortsätta växa med hjärtat och inte släppa den unika känsla som finns uppbyggd sedan sekler tillbaka inom Götmars och som innebär att alla bryr sig lite extra i jobbet, säger Marcus och Edward fortsätter:

– Även om vi är en av Sveriges största byråer så är vi fortfarande små i branschen och dessutom väldigt lokala. Det trivs vi med. Vi vill vara nära dig som kund och gärna också träffa dig personligen i samma fysiska rum, där vi tänker tillsammans och samtalar. Även om vi självklart också är fullt uppdaterade digitalt som komplement.

Det personliga mötet är en hörnsten i Götmars familjeföretagskänsla och i samband med begravningar följer en personlig rådgivare dig genom hela processen.

– Begravningsrådgivaren är ett stöd i en svår tid och tar ansvaret för att allt i samband med begravningen fungerar. Och vill du ha hjälp med bouppteckning eller annan livstidsjuridik så ser rådgivaren också till att du lär känna en juristkollega på kontoret, säger Edward och tillägger:

Hos oss jobbar vardagsnära människor som hjälper dig i den situation du befinner dig, varma personer som samtidigt är mycket professionella

Götmars är ett familjeföretag som inte glömmer rötterna.

Götmars är en begravningsbyrå och en juridikbyrå samlat under ett tak. Sedan bröderna tog över 2008 har företaget mer än fördubblats i omfattning och livstidsjuridiken har vuxit markant.

– Faktum är att över hälften av de juridikfall vi får in inte är relaterade till dödsfall. Istället handlar uppdragen om andra ärenden som uppstår under livets gång exempelvis bodelning vid separation, gåva av fastighet, äktenskapsförord, samboavtal eller att kunden behöver hjälp med ombud i en tvist, säger Marcus.

Pappa Torgny - som jobbar kvar i företaget - har aldrig någonsin sagt: ”Det här går inte för vi har alltid gjort så här” utan har istället hejat på våra idéer

Såväl Marcus fru Helena som Edwards fru Josefin är engagerade i företaget men bröderna är tydliga med att familjeföretagskänslan sträcker sig betydligt längre än den inre familjekretsen. Den inkluderar alla medarbetare som har stor frihet i jobbet i en atmosfär med högt i tak.

– Vi tycker det är viktigt att alla är med och påverkar sin vardag. Därför arbetar vi utifrån gemensamma värderingar, inte utifrån någon bestämd mall och medarbetarna har stor frihet att anpassa sig efter situationen. Samtliga är engagerade och kompetenta att fatta de beslut som behövs för att kunna hjälpa dig i livets viktigaste skeden, avslutar Edward och Marcus Götmar på Götmars i Örebro.

Läs mer om Götmars Begravningsbyrå här

Fakta - Götmars Begravningsbyrå

● Kort info: Götmars erbjuder tjänster i livets viktigaste skeden. Det kan vara att bli sambo, ett husköp, bli förälder, ett giftermål eller när en anhörig lämnat. Genom ett förtroendefullt samarbete skapar Götmars trygghet och upplevelser du bär med dig. Med juridisk service, boutredningar och begravningar är Götmars din partner för hela livet.

● Adress: Borgmästargatan 9, Örebro.

● Telefon: Till växel 019-14 00 15 och till juridik 019-16 61 55.

● E-post: Till begravning begravning@gotmars.se och till juridik juridik@gotmars.se

● Hemsida: https://www.gotmars.se/

Denna text är en annons producerad av Bonnier News Brand Studio och inte av Nerikes Allehandas redaktion. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på cm.native@bonniernews.se
Till toppen av sidan