Annons

Annons

Annons

Annons

Sommarhästen 2022

PREMIÄR: Nya NA-tävlingen ”Sommarhästen”– Nominera här!

De senaste åtta åren har "Årets lussekatt" utsetts i NA, men nu är det dags att byta årstid och djurkompis och i stället utse "Sommarhästen 2022". Från och med nu är det alltså dags för alla er stolta hästägare ute i länet att nominera just er fyrbenta vän!

Caskoj's Raptor kallas Tore, är fyra år och hör hemma i Örebro. Han får agera exempel nu när NA-tävlingen "Sommarhästen" drar igång.

Bild: Evelina Åström

Annons

2014 föddes NA-tävlingen "Årets lussekatt", och nu är det dags för ännu en hedervärd titel att delas ut: Vilken av länets alla hästar ska bli ”Sommarhästen 2022"?

Det hela är enkelt. Vi behöver en bild av din häst. Gärna en bra bild, eftersom det är den läsarna kommer att se under omröstningen om din häst går till final.

Därutöver behöver vi hästens namn, samt ditt eget för- och efternamn plus kontaktuppgifter. Det behövs också en motivering till varför du tycker att just din häst ska bli "Sommarhästen 2022". Kanske för sin personlighet? Eller för att den har en annorlunda historia bakom sig?

Annons

Annons

Nominera genom att fylla i formuläret här under! (Fortsätt sen att läsa under formuläret.)

Inbäddat innehåll

Du har en vecka på dig att fixa nomineringen – alltså fram till och med tisdag 12 juli. Därefter utser en djurvänlig jury här på NA:s redaktion ett antal bidrag till en slutfinal, och dessa kan NA:s läsare sedan rösta på via na.se under perioden 17–24 juli. Den 31 juli presenteras vinnaren, "Sommarhästen 2022”, i ett större reportage i såväl tidningen som på na.se, så det är bra om du själv och din häst finns tillgängliga för vinnarintervju under vecka 30.

Vad kan man vinna då? Ja, förutom ära och berömmelse över hela länet så förses ”Sommarhästen” med en påse morötter, äpplen eller annat favoritgodis.

Till stolt husse/matte: Två biobiljetter plus ett fint inramat foto på din hästkompis. Bilden tas av någon av NA:s fotografer i samband med vinnarintervjun.

Dessutom: Ett vinnarreportage i tidningen samt på na.se med er båda.

Vilken häst i länet blir "Sommarhästen 2022"? Kanske just din häst? Arkivbild

Bild: Julia Engström

Annons

Annons

Till toppen av sidan