Annons

Annons

Annons

Annons

Sommarhästen 2022

”Sommarhästen”– tisdag sista dag att nominera!

Du har väl inte missat den sprillans nya NA-tävlingen? ”Sommarhästen 2022" ska utses – och alla ni stolta hästägare ute i länet har till och med tisdag på er att nominera er fyrbenta vän!

Vilken häst i länet blir "Sommarhästen 2022"? Kanske just din häst? Arkivbild: TT

Annons

För att vara med och tävla fyller du i nomineringsformuläret längst ner här i artikeln, och senast nu på tisdag den 12 juli måste det ske om du vill vara med och tävla med din häst.

Till att börja med behövs en bild av din häst. Gärna en bra bild, eftersom det är den läsarna kommer att se under omröstningen om din häst går till final.

Därutöver behöver vi hästens namn, samt ditt eget för- och efternamn plus kontaktuppgifter. Det behövs också en motivering till varför du tycker att just din häst ska bli "Sommarhästen 2022". Kanske för sin personlighet? Eller för att den har en annorlunda historia bakom sig?

Annons

Annons

Efter tisdag kommer en djurvänlig jury här på NA:s redaktion att utse tio bidrag till en final, och dessa kan NA:s läsare sedan rösta på här på na.se under perioden 17–24 juli.

Den 31 juli presenteras vinnaren, "Sommarhästen 2022”, i ett större reportage i såväl tidningen som på na.se, så det är bra om du själv och din häst finns tillgängliga för vinnarintervju under vecka 30.

Vad kan man vinna då? Ja, förutom ära och berömmelse över hela länet så förses ”Sommarhästen” med en påse morötter, äpplen eller annat favoritgodis.

Till stolt husse/matte: Två biobiljetter plus ett fint inramat foto på din hästkompis. Bilden tas av någon av NA:s fotografer i samband med vinnarintervjun.

Dessutom: Ett vinnarreportage i tidningen samt på na.se med er båda.

Inbäddat innehåll

Annons

Annons

Till toppen av sidan