AnnonsJM Örebro

Norra Ormesta tar form - så blir de nya lägenheterna: "Både seniorboenden och toppmoderna bostadsrätter"

På attraktiva öster i Örebro - i Norra Ormesta - bygger nu JM ett helt nytt kvarter bestående av prisvärda, yteffektiva bostadsrätter och ett seniorboende för 55-plussare.

– Samtliga lägenheter har fantastiskt trevliga planlösningar och bostädernas naturnära och citynära läge är helt unikt.

Max Bergquist och Paola Ingeby är ansvariga för försäljningen av Hjälmare Hage 1, Hjälmare Hage 2 och även Hjälmare Äng.

Det berättar skandiamäklarna Max Bergquist och Paola Ingeby som är ansvariga för försäljningen av de totalt 132 bostadsrätterna i Hjälmare Hage 1 och 2 och 55+-boendet Hjälmare Äng.

– Arkitekterna har varit så duktiga! Husfasaderna är snygga, gjorda i en fin mix av olika material och färger med snedtak och byggnader som varierar i höjd. Hela kvarteret är verkligen trivsamt, säger Max och fortsätter:

– Dessutom är planlösningarna kvadratsmarta. Arkitekterna har lyckats kapa bort onödiga ytor och lägenheterna är välplanerade. Varje kvadratmeter tas tillvara och det resulterar i mer bostad för pengarna.

Vill du flytta till Hjälmare Hage 1 redan om några månader? Klicka här

"Varje kvadratmeter tas tillvara. Lägenheterna är prisvärda, naturnära och samtidigt citynära", konstaterar Max Bergquist. Kontakta Max på e-post max.bergquist@skandiamaklarna.se eller telefon 070-7500999.

Och visst är Norra Ormesta en kombination av livet på landet med åkrar och naturen inpå knuten och det livfulla citylivet endast en kvart bort. Paola berättar:

– Du cyklar snabbt in till stan längs med naturreservatet Oset som ligger på promenadavstånd från bostadsrätterna. Och lika nära ligger Hjälmaren. Vi har märkt att just naturen här är ett jätteplus för många. Det är perfekt för alla åldrar med sommarens grönska och vinterns skidspår på åkrarna och små skridskobanor här och där.

Inredningen i Hjälmare Hages lägenheter är vald med omsorg om både material, utseende och funktion - läs mer om inredningen här

"De här bostäderna är perfekt för alla åldrar", menar Paola Ingeby. Kontakta Paola på e-post paola.ingeby@skandiamaklarna.se eller telefon 070-7320104.

Hjälmare Hage 1 är klart för inflytt om bara några månader och det är också här det finns möjlighet att på plats få se och känna in bostäderna.

– Det är en sak att se planritningen på ett papper och en helt annan att få komma in i en lägenhet, känna känslan och se vyerna. Den upplevelsen ger dig så mycket mer. Så vi vill gärna ta med dig på en visning, säger Paola.

Vill du flytta till Hjälmare Hage 2? Klicka här

I Hjälmare Hage bor lägenhetsinnehavarna idylliskt med city inom bekvämt räckhåll.

Hjälmare Hage 1 är klart för inflytt om bara några månader. Hjälmare Hage 2 har preliminär inflytt under 2024.

Paola Ingeby understryker skillnaden i att se bilder och planritningar på ett objekt jämfört med att besöka området, komma in i en visningslägenhet och då få känna känslan och även se vyerna.

– Och det gäller oavsett om du är intresserad av att flytta in direkt i Hjälmare Hage 1, titta närmare på lägenheterna i Hjälmare Hage 2 som släpps nu den 28 september eller är intresserad av det fina seniorboendet Hjälmare Äng.

Cykelavstånd till centrum och universitet, men även naturnära och promenadavstånd till Hjälmaren - läs mer om Norra Ormesta här

I Hjälmare Hage blir det smarta, yteffektiva och prisvärda bostäder i varierande storlekar.

Alla lägenheter i I Hjälmare Hage får balkong eller uteplats och några får egen trädgård.

Hjälmare Äng för 55-plussare knyter ihop det nya kvarteret och ligger i vinkel till de andra byggnaderna. Här planeras en fin trädgård med ett gemensamt växthus och boulebana. Plus andra naturliga platser dit du enkelt kan gå för att träffa dina grannar.

– I husets gemensamma lokaler kan man titta på tv ihop, ta en kopp kaffe, prata och umgås. På Hjälmare Äng behöver du inte vara ensam om du inte vill. Här finns platser att träffas på.

Bostadsfakta, priser och tillträdesdatum - läs mer om Hjälmare Äng här

I Hjälmare Äng produceras för 35 moderna bostäder på 1-4 rum och kök, för dig över 55 år.

Bostäderna i Hjälmare Äng och Hjälmare Hage får ett naturnära läge i Norra Ormesta, intill Oset och Rynningevikens naturreservat, med promenadavstånd till Hjälmaren och cykelavstånd till Örebro centrum.

Därutöver är Hjälmare Äng också utrustat med ett övernattningsrum som du kan välja att hyra när barnen och andra hälsar på.

– Och så kan du bo där själv och låta gästerna bo i lägenheten. Eller tvärtom. Du behöver alltså inte ha ett rum stående med den här lösningen, säger Paola och får medhåll av Max som avslutningsvis tillägger:

– JM:s bostadsrätter i Norra Ormesta erbjuder definitivt något utöver det vanliga. Husen har det där lilla extra, lägenheterna är prisvärda och det naturnära och samtidigt citynära läget är helt unikt.

Du har möjlighet att skjuta på ditt tillträde upp till tre månader om försäljningen av din tidigare bostad drar ut på tiden - läs mer om JM:s trygghetspaket för flyttsugna här

Inbäddat innehåll

Denna text är en annons producerad av Bonnier News Brand Studio och inte av Nerikes Allehandas redaktion. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på cm.native@bonniernews.se
Till toppen av sidan