Annons

Annons

Annons

ÖSK–Örebro Syrianska

Klart: NA sänder dubbla försäsongsmatcher för ÖSK – så ser du matcherna

Här kommer ett glädjebesked för dig som prenumerant.

NA sänder ÖSK:s försäsongspremiär mot Örebro Syrianska den 28 januari – och bortamatchen mot Brage veckan därpå.

– NA fortsätter sin stora satsning på ÖSK, säger NA:s fotbollsreporter Fredrik Carlsson.

Text

Bild: Hugo Levinsson, Bildbyrån

Annons

Snart drar fotbollssäsongen igång och nu kan NA berätta att du som prenumerant kommer att kunna se ÖSK:s försäsongspremiär mot Örebro Syrianska direkt på sajten eller i appen.

Matchen, som spelas på Behrn Arena den 28 januari, är ÖSK:s första träningsmatch inför säsongen. Det blir alltså det första testet för ÖSK:s 2023 års upplaga inför superettansäsongen, där laget slutade på en tiondeplats i tabellen 2022.

Men, med reservation för förändringar, det är inte allt du som prenumerant får se.

Den 4 februari reser ÖSK till Borlänge för att möta superettankonkurrenten IK Brage – en match som prenumeranter kan se här på na.se.

Annons

– ÖSK bygger nytt inför säsongen och då är det extra kul att kunna visa lagets två första träningsmatcher för året. Matcherna mot Örebro Syrianska och Brage ger den första möjligheten att bilda sig en uppfattning om vart Christian Järdlers lagbygge är på väg. Hittills har ÖSK gjort klart med Victor Backman från Kalmar, Adam Bark från Motala och Daniel Hultqvist från Kvik Halden och det här blir första chansen att se dem i ÖSK-tröjan, säger NA:s fotbollsreporter Fredrik Carlsson.

Annons

– Det är också spännande att vi kan visa matchen mot just Örebro Syrianska som nu tydligt har etablerat sig som stans näst bästa lag. Ambitiöse tränaren Barsaum Cicek och hela klubben gör en seriös satsning där det inte är uteslutet att man på allvar börjar utmana om en plats i superettan ganska snart.

De livesända ÖSK-matcherna är bara början på vad du som prenumerant kan förvänta dig av NA:s bevakning av ÖSK den kommande säsongen.

– NA fortsätter sin stora satsning på ÖSK under 2023 som innebär att vi följer laget nära både på träning och match. Att vi också sänder träningsmatcher direkt är något som bara utvecklar den satsningen ytterligare.

Fakta

Så ser du ÖSK:s försäsongsmatcher på NA

För att se sändningarna på na.se måste du vara prenumerant på Nerikes Allehanda. Är du inte kund ännu blir du det enkelt genom att följa den här länken. Har du redan en aktiv prenumeration kan du logga in här och att få tillgång till allt material på na.se.

Alla sändningar kommer att finnas kvar på na.se/livesport och finnas tillgängliga som repriser i efterhand.

För bäst användarupplevelse rekommenderas Apple tv, chromecast eller en hdmi-anslutning från dator till tv. För dig som tittar via en Appleprodukt rekommenderas Apple tv. Genom att ladda ner vår nyhetsapp till mobilen kan du se matcherna via chromecast eller Apple Airplay. Det går även att se matcherna direkt på mobilen, läsplattan eller via din dator.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan