Annons

Annons

Annons

Nedsläpp Örebro

PREMIÄR: Lyssna på nya podden om Örebro Hockey

Äntligen är den här – podden om Örebro Hockey.

– Vi vet att intresset för Örebro Hockey är stort och att många vänder sig till NA för att få senaste nytt kring laget. Därför känns det roligt att lansera den här podcasten som blir ytterligare ett sätt att ta del av vår bevakning, säger programledaren David Hellsing.

Text

NA växlar upp sin SHL-bevakning och varje torsdag får du ett rykande färskt avsnitt med analyser, spaningar och senast nytt kring laget och ligan. Programmet leds av NA:s hockeyexpert David Hellsing som är ett välkänt namn för alla som följer rapporteringen om Örebro Hockey.

Lyssna på premiäravsnittet här nedan:

Inbäddat innehåll

Annons

Annons

– I podcasten kommer vi ta upp det senaste kring klubben. Allt från nyhetssnackisar till de senaste matcherna. Men också en del tillbakablickar och nostalgi. Många av oss som jobbar på NA har följt Örebro i flera år och har historier att berätta som gör sig utmärkta i det här formatet, säger David Hellsing som utlovar ett scoop redan i första avsnittet.

Podden blir ett komplement till den ordinarie bevakningen av Örebro Hockey i NA, och är något som är efterfrågat bland fansen.

– Trenden är att ljud växer sig allt starkare och vi får ofta frågan om vi inte kan släppa våra studioprogram i webb-tv som podd. Så det här är ett sätt att möta efterfrågan, säger NA:s sportchef Pierre Bokvist som också tror att det finns ett tomrum att fylla.

– Klubben har haft en egen podd, men det är sällan det kommer nytt innehåll där. Vi utlovar ett nytt avsnitt varje vecka, och förhoppningen är att den här podden blir given för alla som följer Örebro Hockey.

Du kan lyssna på premiäravsnittet direkt i spelaren ovan, eller där poddar finns.

Lyssna på Spotify

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan