AnnonsBjurfors Örebro

Örebros snabbast växande mäklarbyrå - Bjurfors satsning fortsätter: "Bygger en stark organisation"

Bjurfors i Örebro fortsätter att expandera.

Trots en orolig bostadsmarknad anställdes vid årsskiftet ytterligare fyra välmeriterade mäklare och rollen som ny kontorschef fick välkände Lars Olsson - som flera gånger fått utmärkelsen "Örebros mest rekommenderade mäklare".

– Det känns väldigt bra att få anta en så spännande utmaning, säger Lars Olsson.

På kort tid har Bjurfors blivit en av Örebros största och mest anlitade fastighetsmäklare.

Bjurfors i Örebro går får klarhet till klarhet. Vid starten 2017 var man bara tre anställda, i januari anställde man ytterligare fyra mäklare, vilket innebär att kontoret nu består av 16 anställda - 12 mäklare och 4 säljkoordinatorer.

– Våra rekryteringar har skett i relativt långsam takt och vi har alltid valt våra mäklare och koordinatorer med omsorg. De fyra nya mäklarna blir ett starkt tillskott till vårt befintliga team, säger Gabriel Damar, mäklare och delägare.

Vi har en gemensam ambition att samla några av de mest erfarna och välmeriterade mäklarna i Örebro under samma tak.

Erfarna och engagerade fastighetsmäklare som är specialister på Örebros bostadsmarknad - läs mer om Bjurfors här

De senaste topprekryteringarna är Andreas Rutqvist, även han mäklare och delägare, väldigt nöjd med. Han menar att tillsättningen av Lars Olsson som kontorschef förtydligar byråns höga ambitioner, både mot anställda och kunder. De tre andra rekryteringarna är Frida Henriksson, Anders Olsson och Marcus Bergdahl.

– Det känns väldigt bra. Lars och de tre andra nytillskotten har blivit mottagna på ett fint sätt av vårt team. Vi bygger en stark organisation där vi vill ge våra kunder en hög servicenivå och våra anställda de absolut bästa förutsättningarna för en framgångsrik mäklarkarriär, säger Gabriel Damar och får medhåll av Andreas Rutqvist.

– Vår samsyn på bostadsaffärer och kundfokus var anledning till att jag, Andreas och Lars började prata om att arbeta tillsammans. Sedan har vi en gemensam ambition att samla några av de mest erfarna och välmeriterade mäklarna i Örebros bostadsbransch under samma tak.

Klicka här för att se bostäder som är till salu i Örebro just nu

Välmeriterade Lars Olsson har nu anslutit till Bjurfors i Örebro och blivit ny kontorschef.

För den som har lite insyn i Örebros mäklarbransch är Lars Olsson ingen främling. Han började som mäklare 2010 och har sedan 2013 framgångsrikt drivit ett annat mäklarkontor i Örebro. Flera gånger han han fått utmärkelsen "Örebros mest rekommenderade mäklare".

– Var sak har sin tid och det var dags för en ny utmaning. Blicken föll på Bjurfors eftersom det är en byrå som har samma filosofi och ambitioner, säger Lars Olsson och fortsätter:

Det är ett kontor dit jag själv skulle vända mig om jag skulle sälja en bostad.

I flytten tar Lars med sig sina tre kollegor från det förra kontoret. Det här innebär också att Bjurfors öppnar, eller snarare tar över, ett kontor i Hallsberg, där Markus Bergdahl är mäklare.

– Att vi finns på plats i Hallsberg är jättebra. Det går bra att sköta en länsövergripande verksamhet från Örebro, men att ha ett lokalt kontor i Hallsberg bidrar till att vi dels får en oslagbar kännedom om just den marknaden och dels får möjligheten att knyta kontakt med Hallsbergsborna på ett bättre sätt, säger Lars Olsson.

Lars Olssons 13 år som mäklare har onekligen gett en stor kännedom om fastighetsmarknaden i Örebro län och även ett brett kontaktnät bland såväl köpare som säljare.

– Bjurfors är en byrå där engagemang och professionalism genomsyrar hela verksamheten och jag hoppas att jag, med mina erfarenheter som både mäklare och som delägare, kan bidra till en fortsatt utveckling, menar Lars.

Läs mer om kontoret i Hallsberg här

Bjurfors är en av Sveriges största och äldsta privatägda mäklare. Gabriel Damar och Andreas Rutqvist äger och driver kontoret i Örebro sedan starten januari 2017.

Bakgrunden till varför just Bjurfors är Örebros snabbast växande mäklarbyrå har inget komplext svar.

– Nej, egentligen inte. Från starten 2017 har vårt fokus varit att hålla en hög kvalitet i alla våra affärer och i allt vi gör. Vi tänker långsiktigt och vårdar våra relationer med såväl köpare som säljare, säger Andreas Rutqvist och Gabriel Damar fyller i.

– I grunden handlar det om att bedriva en verksamhet man själv tror på och som man själv skulle vilja anlita. Vi vill ha en fin relation med våra kunder under hela bostadsaffären, men också efter det att ett kontrakt är påskrivet. Vår ambition är att alla ska gå från en affär och vara nöjda. Det tror jag kunderna värdesätter.

Här kan du se vilka som jobbar på Bjurfors Örebro och även hitta kontaktinformation

Inbäddat innehåll

Gabriel, Andreas och Lars påpekar att Bjurfors utveckling inte kommer att stanna här. Alla tre menar att byrån har en spännande och ljus tid framför sig.

– Fortsätter vi att arbeta på det sätt vi gör i dag är jag övertygad om att vi kan växa än mer, säger Andreas och påpekar:

Vi vill hjälpa så många som möjligt till ett nytt boende på ett professionellt och tryggt sätt.

Samtidigt saknas det inte utmaningar för Bjurfors. Det något oroliga läget i bostadsbranschen är en sådan.

– Marknaden är ganska lika i hela landet. Osäkerheten ligger i att man inte vet vad som händer med inflation, energipriser och oroligheter i omvärlden. Men känslan just nu är att kunderna börjat vänja sig vid den nya räntenivån. Det gör att man kan räkna på sin boendekostnad och ta beslut efter det. Säljare och köpare börjar mötas på marknaden och vi gör dagligen bostadsaffärer, men det tar längre tid från start till mål, säger Gabriel Damar.

Här kan du boka en kostnadsfri värdering av din bostad

Denna text är en annons producerad av Bonnier News Brand Studio och inte av Nerikes Allehandas redaktion. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på cm.native@bonniernews.se
Till toppen av sidan