Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

17-åring dömd för sexuellt ofredande – tog kvinna på rumpan inne på nattklubb

Han tog sig in på nattklubben och tog på sitt offers rumpa vid flera tillfällen. Nu döms 17-åringen för sexuellt ofredande.

Annons

Händelsen ska ha inträffat i maj i år inne på en nattklubb i centrala Örebro. Mannen, som besökte nattklubben trots att han inte hade åldern inne, sökte upp sitt offer vid en av barerna.

Där ska han vid ett flertal tillfällen tagit på hennes rumpa. Kvinnan förstod först inte vad som hände utan trodde att det handlade om en oavsiktlig sammanstötning. Men när 17-åringens beröringar började bli mer intima blev det uppenbart för henne vad som höll på att hända.

Kvinnan reagerade med att ge 17-åringen "en käftsmäll". Kvinnan uppger att hon snabbt efter att ha blivit utsatt för beröringarna började gråta.

Hon kunde peka ut 17-åringen för vakter som höll honom på plats till polisen kom. Han nekar till att över huvud taget ha varit i närheten av sitt offer, något som Örebro tingsrätt menar inte stämmer.

Tingsrätten går istället på kvinnans samt vittnenas berättelse om händelseförloppet. Mannen döms därför för sexuellt ofredande till 40 dagsböter á 50 kronor, och skadestånd till kvinnan på 5 000 kronoor.

Annons