Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

98-årig man försvunnen i Lindesberg

En äldre man i Vasselhyttan Lindesbergs kommun är försvunnen sedan i onsdagsförmiddag. Hemtjänsten slog larm till polisen under kvällen då mannen inte befann sig i sin bostad.

Polisen skriver på sin hemsida att mannen lämnade sin bostad vid 11-tiden på onsdagen. Mannens bil ska senare ha setts mellan 15.00-15.30 i Guldsmedshyttan.

Mannen anmäldes saknad av hemtjänsten vid klockan 21.15.

– Vi har sökt av i närområdet och kollat upp tänkbara adresser under kvällen och natten men utan resultat, säger vakthavande befäl Jan-Åke Sjöström på polisen region Bergslagen.

Vid 03 natten mot torsdag upprättade polisen en anmälan om försvunnen person och efterlyste mannens bil. Mannen färdades i en grön Passat, årsmodell 1998.

Polisen vill gärna få in tips och iakttagelser på bilen. Kontakta då polisen region Bergslagen på telefonnummer 114 14.

– Vi kommer följa upp ärendet under dagen, säger vakthavande befäl Jan-Åke Sjöström.

Den försvunne mannen är smal och 170 centimeter lång. Han har vitt hår och var troligen klädd i en vitrandig skjorta, gråaktiga byxor, brungrön jacka och svarta skor.