Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Agenten: De vill köpa Crespo nu

Enligt agenten förhandlar ÖSK med en klubb som vill köpa anfallsstjärnan Alhassan "Crespo" Kamara. ÖSK nekar.

Sierra leonesens agent Patrick Mörk säger till NA:

- Det stämmer att det finns ett konkret intresse från en klubb, och det förs nu förhandlingar mellan den klubben och ÖSK.

ÖSK:s Magnus Sköldmark går dock ut och dementerar agentens uppgifter.

- Vi förhandlar inte med Malaga om Crespo. Det stämmer att det finns intresse från flera klubbar för spelaren, vilket är helt normalt då han har egenskaper som du inte hittar hos någon annan anfallare i Norden just nu. Men några förhandlingar pågår inte, säger Magnus Sköldmark.

Den spanska ligaklubben Malaga har tidigare visat intresse för Kamara utan att komma till något konkret bud.

- Det finns fler klubbar som är intresserade, men just nu förhandlar ÖSK med en klubb. Det är ännu ganska färskt, och vi får se vad det leder fram till. Men Crespo vill ta steget nu, och förhoppningsvis går det här att lösa till alla inblandades belåtenhet, säger spelaragenten Patrick Mörk.

Alhassan Kamara kom till ÖSK från AIK, där han inte riktigt fick chansen. I ÖSK har han lyckats, kom efter en skada i gång ordentligt under hösten och öste in mål i allsvenskan, gjorde 14 mål på 19 matcher. Av dem startade han i 14.