Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Alimi nöjd med comebacken

Armend Alimi fick hoppa in mot Åtvidaberg i den andra halvleken. Därmed gjorde han comeback efter två månaders skadefrånvaro.
– Vi var värda poängen, kanske mer till och med, säger Alimi.

Han bytte av Boris Lumbana med 20 minuter kvar och stod för ett positivt inhopp. Han bidrog till anfallsspelet och var dessutom nära att avgöra matchen för ÖSK i slutminuterna.

– Ja, jag fick till ett rätt bra skott utanför straffområdet. Den gick lågt mot bortre stolpen. Tyvärr var deras målvakt bra med och räddade. Men jag hoppas den sitter i nästa match istället, säger Alimi.

Som var nöjd med sitt inhopp i övrigt.

"Tufft läge att hoppa in"– Det var ett tufft läge att hoppa in i eftersom vi låg under. Jag försökte göra mitt bästa för laget och det kändes bra. Kul att vi visade en sådan moral och kunde komma tillbaka från underläget.

Precis som många andra i laget tycker han att tränarbytet gett stor effekt till laget.

– Vi jobbar mer som ett lag nu och det är inte lika individuellt. Alla har ett mål och det är att hjälpa laget till seger. Peo är givetvis en stor faktor till det. Han pratar mer med oss och har gett oss hopp.

Du verkar positiv för framtiden?

– Definitivt. Spelar vi så här i framtiden tror jag på det här. Men det krävs fortfarande ett hårt arbete och det är en bit upp i tabellen. Men allsvenskan är en intressant serie på så vis. Lagen är jämna så det mesta kan hända. Hoppas vi kan klättra i tabellen, säger Alimi.