Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Alla anställda bjuds på fotbollsmatch

Hallsbergs kommun lägger mer pengar på ÖSK fotboll. Alla anställda bjuds på söndagens match mot GIF Sundsvall.
– Kommundirektören ansvarar för den här aktivteten, säger kommunalrådet Thomas Doxryd (S).

Sedan tidigare har Hallsbergs kommun ett sponsoravtal med ÖSK fotboll. Avtalet kallas Team ÖSK brons och i år betalade kommunen 59 200 kronor för det.

– Grundtanken med avtalet är att Hallsberg ska synas i positiva sammanhang, säger Thomas Doxryd.

Utöver sponsoravtalet

I sponsoravtalet som Hallsberg har tecknat med ÖSK ingår bland annat ett visst antal personalaktiviteter. Det har dock inget att göra med matchen på söndag, enligt Doxryd. Biljetterna till den är inköpta ut-över avtalet.

– Det är första gången som något sådant ordnas, och det är kommundirektören Torbjörn Dybeck som håller i det, säger Doxryd.

Hallsbergs kommun har drygt 1600 anställda. Under gårdagen kunde alla som ville hämta en gratis biljett, sittplats, i kommunväxeln till fotbollsmatchen i Örebro.

Knappt hundra hämtade

När NA kontaktade växeln på fredagseftermiddagen var knappt hundra biljetter hämtade. En sittplats-biljett på Behrn arena kostar runt 300 kronor. Om Hallsbergs kommun hade betalat för alla 1 600 biljetterna har inte gått att få fram uppgifter om, inte heller priset.

Läs mer i lördagens NA.