Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Afropass en av höstens nyheter hos gymnastikföreningen

Under en kick off med Hallsbergs gymnastikförening kunde besökarna prova på ett nytt träningspass med forna Peter Flack-dansaren Ulrika ”Ullis” Rapp.

Annons

Hallsberg. Sommarens lata dagar är slut och nu vill många komma igång och röra på sig igen. Det märker man inte minst hos Hallsbergs gymnastikförening. Efter några år av tapp i medlemskap, mycket beroende på ökad konkurrens, är nu medlemstantalet stigande igen.

– Särskilt barngrupper skulle vi kunna ha hur mycket som helst om vi bara hade lösningar på lokalfrågan och tillräckligt med ledare, säger ordförande Ina Lindell.

Även helgens kick off i Stocksätterskolans gymnastiksal blev välbesökt. Eva Hagnestad höll en kort föreläsning om mental träning, inte minst viktigt för den som sen vill lyckas med den kroppsliga dito.

– Ofta när vi inte klarar saker är det våra undermedvetna mål som ställer till det för oss, förklarade Eva Hagnestad.

Som ny ledare i höst finns Ulrika ”Ullis” Rapp. Med ett förflutet som revydansare har hon nu hittat ett nytt favoritpass som hon vill sprida till fler: Afro.

– Man ska känna sig lycklig, bekväm och vara ett med musiken, säger Ullis samtidigt som hon slår på musiken med underliggande trummor och temperaturen snabbt blev stigande i lokalen.

Ulrika

Mer läsning

Annons