Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bildspel: Full fart på julkommersen

Att doppardagen närmar sig med stormsteg börjar märkas i butikerna. Ett svep i trakten under måndagen visade att folk fortfarande har en del julinköp kvar att göra.

Annons
Johanna Sethson gör i ordning ytterligare ett i raden av jularrangemang medan Frida Törnvall betjänar några av gårdagens kunder på Lyckoklöver i Lindesberg.

Fast den riktiga ruschen, den siade handlarna skulle komma under tisdagen. 

Bland elektronikprylarna förefaller hörlurar och surfplattor falla julklappsjägarna i smaken. En del böcker blir det också under granarna i år, likväl som mjuka paket. Även i blomsterbutikerna är det rusch för att hinna fixa blombeställningar. 

Julklappsjakt i bokdjungeln. Det ägnade sig familjen Hellström från Lindesberg åt under måndagsförmiddagen.
Bokhandlare Per Nelzén är nöjd med julkommersen så här långt. Gott om folk väljer att lägga läsbart under granen.
Lugn i stormen. Daniel Norberg, Håkan Norman och Mattias Rudenvall på Audio Video i Lindesberg pustade ut efter att ha haft stor rusch tidigare på förmiddagen.
Lampa till ugnen. Fredrik Larsson på Elon i Lindesberg fick inte sälja någon julklapp till Ulrika Karner men väl en lampa. Julklapparna hade hon hunnit klart med.
FULLT ÖS. Metervis med papper och snören går åt när klapparna slås in hos Elon Sandbergs i Nora.
Thomas Andersson dekorerar paket åt Gunilla Henriksson som julhandlade på Thomas Kläder i Hällefors under måndagseftermiddagen.
KYLIGT. Niklas Åkerman är tveksam till julhetsen. Nu är han ute med Sofia Kero i Hällefors för att skaffa en halsduk åt sig själv.

Mer läsning

Annons