Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fler terrorister söks i Frankrike

Sex misstänkta terrorister söks för inblandning i de franska attentaten och i Dresden tågade 25000 personer mot islam. Det är några av nattens rubriker. 

Annons

LOKALT

Kackerlackorna bodde på förskola

Flera kackerlackor har under hösten hittats på förskolan Haga i Lindesberg. Under jullovet sanerades lokalerna. – Nu är det kackerlacksfritt, säger Maria Fossen Lundborg, fastighetschef på LIBO.

SVERIGE

Blivande cancerläkare larmar om vård

Blivande specialister på tumörsjukdomar slår larm om att cancervården på Karolinska universitetssjukhuset kommer att bli sämre om ett antal besparingsförslag genomförs.

VÄRLDEN

Gärningsmän kan ingått i terrorcell

Upp till sex medlemmar i en terrorcell som tros ha varit inblandad i attackerna i Paris kan vara på fri fot, uppger poliskällor.Samtidigt kommer fler detaljer från det blodiga kidnappningsdramat i en kosherbutik.

Protester för och mot Pegida

Runt 25 000 personer samlades på måndagskvällen för en marsch organiserad av den anti-islamistiska rörelsen Pegida i Dresden, uppger polis. Det är rekord, men omkring hundratusen människor runt om i Tyskland deltog under dagen också i manifestationer mot Pegida och för ett mångkulturellt samhälle och ökad tolerans.

Mer läsning

Annons