Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Här är några av nattens nyheter

Storbråk i TV4:s partiledardebatt, färre skottar vill ha självständighet och Mick Jaggers läppar får ett grisfossil uppkallat efter sig. Det är några av nattens rubriker.

Annons

SVERIGE

Stefan Löfven och Annie Lööf i “knuffbråk”

Annie Lööf (C) försökte under partiledardebatten i TV4 att överlämna en energirapport till Stefan Löfven (S) - som motade bort både Lööf och pappersbunten. “Knuff” säger Lööf, “Inte så farligt” säger Löfven.

LO: Allt sämre arbetsmiljö för arbetarkvinnor

Sedan 2011 så har arbetsmiljön för framförallt kvinnor inom vård- och servicesektorn försämrats i allt snabbare takt, hävdar LO.

Psyksjuk sköt ihjäl sin far - får ny dom

I dag meddelar Hovrätten över Skåne och Blekinge en ny dom för den 27-åring som i julas sköt ihjäl sin far i Lund. Mannen är dömd för vållande till annans död men nekar till brott.

VÄRLDEN

Nej-sidan vinner mark i Skottland

På torsdag avgörs om Skottland ska bli självständigt från Storbritannien eller inte. Nu skiljer endast fyra procentenheter de olika sidorna åt.

Tiotusentals slåss för Islamiska staten (IS)

Den amerikanska underrättelsetjänsten CIA uppskattar att uppemot 31500 personer nu slåss för IS i Syrien och Irak. Betydligt fler än de 10000 man tidigare räknade med.

Mick Jaggers läppar får grisfossil uppkallat efter sig

"Jaggermeryx naida", eller "Jaggers vattennymf" är namnet på en storläppad gris som levde i Egypten för 19 miljoner år sedan. Utöver de fylliga läpparna beskrivs djuret som en blandning av "långbent gris och smal flodhäst":

Mer läsning

Annons