Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Här är nattens hetaste nyheter

Olyckor, skottlossning och mord. Här är nattens hetaste nyhetsrubriker.

Annons

Sverige

Rattfyllerist kraschade - gick in på fik

En misstänkt rattfyllerist kraschade in i ett träd i Kolsva sent på lördagskvällen. Efter kraschen ska mannen, som är i 20-årsåldern, ha slagit sig ned på ett fik i närheten. När polisen skulle griåa mannen blev han våldsam.

Skottskadad man tog sig till akuten

En skottskadad man tog sig själv till akuten i Malmö i natt. Polisen misstänker att mannen blivit skjuten i en lokal på Industrigatan i Malmö.

Dödsolycka i Filipstad

En man i Filipstad omkom efter att han i hög hastighet kraschat in i en skolbyggnad på lördagskvällen. I bilen fanns även en hund som avlivades.

Världen

Två döda i färjeolycka

Minst två personer dog i en färjeolycka nära ön Panaon i Filipinerna. Över 100 personer uppges ha räddats ur den sjunkande båten.

Mord på hjälparbetare väcker avsky

"Ren ondska", säger premiärminister David Cameron och USA:s president Barack Obama talar om "barbariskt mord" när de under natten uttalade sig om mordet på en brittisk hjälparbetare som terroristgruppen Islamiska staten har tagit på sig.

Kluvet skottland inför omröstningen

Skottland ska på torsdag ha en folkomröstning om landets självständighet. De senaste två mätningarna visar att nej-sidan har ett litet men betryggande försprång.

Mer läsning

Annons