Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Här är nattens viktigaste händelser

Flera hundra personer har under natten fortsatt att leta efter en tvåårig pojke som försvunnit utanför Hedemora. I USA har talespersoner från Vita huset under natten talat om att landet ligger i krig mot Islamiska staten (IS).Det är några av de viktigaste händelserna från nattens nyhetsflöde.

Annons

Örebro

Kvinna kastade lykta på sambo

En kvinna greps i natt efter att ha kastat en lykta på sin sambo. Mannen började blöda kraftigt.

Sverige

Försökte avlossa vapen inne på krog

Två män greps efter ett mordförsök med skjutvapen i Stockholm. En av dem misstänks ha avlossat ett vapen inne på en krog på Vasagatan i Stockholm. Polisen misstänker att vapnet aldrig brann av på grund av ett tekniskt fel.

Tvåårige Valde försvunnen

En tvåårig pojke är försvunnen utanför Hedemora i Dalarna, skriver Aftonbladet. Pojken söktes under natten av ett hundratal polisen. Enligt organisationen Missing people hjälper minst 600 privatpersoner polisen med att söka efter pojken som försvann på fredag eftermiddag.

Världen

USA i krig mot IS

USA är i krig med Islamiska staten (IS). Det förklarade vita huset under fredagen. Amerikanska plan och drönare har de senaste veckorna attackerat över 160 mål i Irak med hjälp av drönare och flygplan.

50 års fängelse för "värre än mord"

En 67-årig man i New Jersey har dömts till 50 års fängelse för att ha dödat sitt ex. Mannen ska ha huggit kvinnan med kniv 84 gånger, och sedan satt på henne en grismask. Domaren kallade under rättegången brottet för “värre än mord”.

Mer läsning

Annons