Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hongkong-läget låst trots samtal

Gatudemonstranterna i Hongkong har under natten fortsatt kräva demokratiska val. En 23-årig man i Örebro misstänks för sexbrott mot ett 20-tal flickor,Här är nattens nyhetssammanfattning.

Annons

Lokalt

Misstänkt för sexbrott mot ett 20-tal flickor

En 23-årig örebroare är misstänkt för sexbrott mot ett 20-tal flickor. Polisen misstänker dessutom att det finns kopplingar till en pedofilhärva i Husby.

I slutet av januari häktades den 23-årige mannen och var då misstänkt för sexualbrott mot fyra barn.

Mannen misstänks för att ha förmått barnen att posera sexuellt framför datorn.

När polisen undersökte hans datorer svällde utredningen enormt.

Sverige

Stora skillnader i barns hälsa

Barn som lever i ekonomisk utsatthet löper mer än dubbelt så hög risk att dö under barndomen jämfört med andra barn. Risken att bli inskriven på sjukhus är 40 procent större.

Världen Hongkong-läget låst trots samtal

Gatudemonstranterna i Hongkong har gått med på samtal med den administrativa kinesiska enhetens "regering" för att diskutera sina krav, men slår samtidigt fast att ockupationen av affärsgatorna kommer att fortsätta fram till dess att kravet på demokratisk rösträtt har uppnåtts.

Titta gärna på vårt samlade material om protesterna i Hongkong från sociala medier och andra källor på nätet, genom attt klicka på bilden i toppen på artikeln.

Amerikansk journalist ebolasmittad

En 33-årig amerikansk medborgare, som NBC anlitat som frilansfotograf, har smittats av ebola i Liberia, meddelar tv-bolaget på sin hemsida.

Mer läsning

Annons