Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Bermuda i orkanen Gonzalos öga

En 73-årig man rånades och lämnades avsvimmad på Irisgatan i Örebro.Orkanen Gonzalo drog in över Bermuda med höga vågor, regn och blåst. Här är nattens nyhetsammanfattning.

Annons

Lokalt

Äldre man nedslagen och rånad

En 73-årig man rånades och misshandlades på Irisgatan under natten mot lördag.

– Förmodligen låg mannen avsvimmad ett tag innan vi fick larmet, säger Anders Wallin, vakthavande befäl vid Örebropolisen.

Kvinna greps misstänkt för knivbråk

En 24-årig kvinna greps misstänkt för att ha hotat sin pojkvän till livet sent på fredagskvällen. Kvinnan misstänks även ha huggit mot mannen med en kniv. Knivbråket inträffade i en bostad i Kopparberg.

Sverige

Dödligt våldsbrott i Gävle

Strax före midnatt natten till i dag inträffade ett våldsbrott med dödlig utgång i Gävle. Offret ska enligt Gävlepolisens hemsida vara identifierat, men i övrigt är uppgifterna om vad som har hänt mycket knapphändiga.

Världen

Rövades till Thailand för slavarbete

Myndigheter i Thailand har hittat ett 80-tal personer från Bangladesh som hållits fångna i djungeln. De ska ha rövats bort i hemlandet och sedan förts till Thailand för att säljas som slavarbetare, rapporterar BBC.

Bermuda i orkanen Gonzalos öga

Orkanen Gonzalo drog natten till lördagen svensk tid in över Bermuda med höga vågor, regn och blåst. Ögruppens kraftbolag meddelade att 80 procent av elkunderna var utan ström.

Även om ovädret mattades något innan det träffade land så är det den kraftigaste stormen som drabbat den brittiska ögruppen på tio år, enligt USA:s orkancenter (NHC).

Se inslaget från CBS News genom att klicka på spelaren i toppen på artikeln.

Mer läsning

Annons