Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Motion utmärkt recept för deppiga

Motion är bra för humöret konstaterar Karolinska institutet och i Syrien vill presidenten tala med USA. Här är nattens rubriker. 

Annons

SVERIGE

Dom i dag mot GP-journalister

Både tingsrätt och hovrätt friade. I dag kommer domen i Högsta domstolen (HD) mot tre journalister som åtalats misstänkta för brott mot tystnadsplikten efter en publicering i Göteborgs-Posten.

Balansgång för Löfven i Kina

I dag landar statsminister Stefan Löfven i Kina för sitt första möte med de kinesiska ledarna. Han kommer till ett land som har ett svart världsrekord i dödsstraff och där snaran dragits åt kring oliktänkande samtidigt som Kinas ekonomiska inflytande i världen blir allt större.

VÄRLDEN

al-Assad: Redo för dialog med USA

Syriens president Bashar al-Assad säger att han är redo att inleda en dialog med USA. I en intervju med CBS "60 minutes" uppger al-Assad också att det hittills inte har förekommit några direktkontakter mellan Damaskus och Washington.

Motion hjälper mot depression

Fysisk aktivitet kan vara lika effektiv mot depression som läkemedel eller terapi. I studien, som utförts av Karolinska institutet och Lunds universitet i samarbete med sex landsting, ingick 946 personer med mild till måttlig depression. Deltagarna lottades till en av tre olika behandlingsformer.

Mer läsning

Annons