Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nattklubb i Örebro misstänks bryta mot alkohollagen

Polisen misstänker att en centralt belägen nattklubb i Örebro bryter mot alkohollagen. Nu anmäler de fallet till polisens rättsavdelning och Örebro kommun.

Annons

I början av december vid 01.30 på natten blev flera polispatruller vittne till att ett flertal personer kom ut från nattklubben och var synbart påverkade av alkohol. Poliserna, som var på plats vid nattklubben på grund av ett bråk, menar att personalen borde ha kunnat hålla koll på serveringen, eftersom det inte var så många gäster på nattklubben.

En av gästerna var så berusad att han stod och vinglade ute på gatan och skrek mitt i natten. Hade han inte haft vänner med sig hade han varit föremål för lagen om omhändertagande av berusade personer, skriver polisen i sina minnesanteckningar från kvällen. Trots detta släpptes mannen åter in på nattklubben. Det förvånar poliserna.

Under natten omhändertog polisen två personer enligt lagen om omhändertagande av berusade personer och en person togs med till polisstationen misstänkt för narkotikainnehav.

Nu har polisen underrättat Örebro kommuns tillståndsenhet och polisens rättsavdelning om det inträffade.

Mer läsning

Annons