Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ny Lekebergsrunda i sommar

Ett 20-tal deltagare är redan anmälda. Lekebergsrundan genomförs även i år och det finns plats för fler medverkande.

Annons
Lisbeth Hagsten, Lagårdsboa, och Ann-Christine Nilsson, Ankis Magasin, uppmanar fler att anmäla sig till Lekebergsrundan.

Lekebergsrundan som genomförs för tredje gången är ett populärt arrangemang under första helgen i juli. Mindre företag, privatpersoner och föreningar inom Lekebergs kommungräns är med. I fjol hade rundan 28 deltagare och den lockade många besökare.

– Lekebergsrundan drar folk till kommunen från halva länet och det är en social del i det här, att man lära känna folk, säger Ann-Christine Nilsson från Ankis Magasin.

– De som kommer utifrån tycker att det är så fint här i bygden och det kommer många bekanta som man träffar, säger Lisbeth Hagsten i företaget Lagårdsboa.

Båda deltog förra året och är företagare i Edsberg. De berättar om en informationsträff på kommunhuset i Fjugesta onsdag kväll den 23 maj för intresserade som då kan anmäla sig. Efter mötet tas en deltagarlista och en karta fram. Lekebergsrundan äger rum lördag 30 juni och söndag 1 juli. Lisbeth Hagsten betonar att det går bra att anmäla sig som privatperson om man till exempel har loppis eller vill sälja något annat, eller vill visa en konstutställning.

Mer läsning

Annons