Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Regering med S och MP sågas av svenskarna

Endast två procent tycker att en regering med S och MP är det bästa är för Sverige enligt en opinionsundersökning från DN/Ipsos. Här är nattens rubriker.

Annons

SVERIGE

Skottlossning i Borås

Flera skott avlossades sent på torsdagskvällen mot en entrédörr till ett flerfamiljshus i Borås. En person uppges ha fått lättare skador av glassplitter.

Väljare sågar regering med S och MP

Endast två procent av väljarna anser att en regering bestående av Socialdemokraterna och Miljöpartiet vore det bästa för Sverige, enligt en opinionsmätning från DN/Ipsos.

Vill prata migrationsreformer med SD

För att motarbeta Sverigedemokraternas människosyn och fördomsfulla attityder mot invandrare bör övriga partier börja diskutera "en ansvarsfull flyktingpolitik" med SD, skriver tre kristdemokrater och en centerpartist på DN Debatt.

VÄRLDEN

Republikaner vill stoppa Obamas plan

Republikanerna i representanthuset försöker nu driva igenom en lag för att stoppa president Barack Obamas plan för att skydda miljontals papperslösa från deportering.

Lycklig Alfredsson hyllad som hjälte

Efter 18 säsonger, 444 mål och 1 370 matcher i NHL-ishockeyn är karriären över. I natt blev Daniel Alfredsson hyllad för sin gärning, inför matchen mellan Ottawa och New York Islanders.

Mer läsning

Annons