Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rubrik saknas

Polisen har ännu inga spår efter den misstänkte gärningsmannen som i går kväll attackerade en 18-årig kvinna i Oskarsparken.

Annons

Polisen sökte under natten efter spår i området, bland annat med hjälp av hundpatruller. Kvinnans kläder togs även i beslag för teknisk undersökning.

– Hundarna gav inte ett dugg och hittills har inga vittnet hört av sig, alltså kommer vi inte längre just nu. Nu gäller det att antingen vittnet hör av sig eller så får vi vänta på den tekniska undersökningen av kläderna, säger vakthavande polisbefäl Thomas Ginghagen.

Strax före midnatt stod den 18-åriga kvinnan i Oskarsparken och väntade på en kompis. Men i stället för kompisen dök en okänd man upp och gick till attack. Han drog ner henne på marken, satte sig på henne och försökte sedan med våld slita av henne kläderna. Lyckligtvis kunde kvinnan slå sig fri och fly från platsen. Hon var chockad och uppriven men utan fysiska skador.

Flydde till fots

Den misstänkte gärningsmannen flydde till fots i riktning mot Engelbrektsskolan. Han är 185 centimeter lång, mörkhårig och skäggig. Vid våldtäktsförsöket var han klädd i svart luvtröja, svarta mjukisbyxor och ljusa skor.

Mer läsning

Annons