Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Var du ute i går? Stortvimmel från juldagen

Var du ute på juldagen? Eller var några av dina vänner ute? I så fall finns det en chans att NA:s vimmelteam lyckades få med dig på bild.

Annons
Pär Lundberg, Örebro och Cecilia Lindberg, Örebro:– Vi har sett Änglagård 3 och den var bra, säger Pär och Cecilia nickar instämmande. Vi har sett de två första och även de på bio och tycker om dem allihop.

Fotograf Kicki Nilsson och skribent Hanna Berglöf besökte följande platser: Filmstaden, O`Learys, Pitchers, Villa Strömpis, Lilla Örebro, Ritz och Virus bar.

Rebecka Ståhl tillsammans med Caroline Grandin:– Vi bestämde oss för 10 minuter sen att vi skulle gå på bio säger Rebecka och vi valde ”EASY A”. Vi är bara 17 år, så att gå på krogen får vänta lite, säger Caroline.
Linda Larsson, Örebro och Helene Persson, Örebro:– Jag kom precis från Clarion säger Helene och sen mötte jag upp Linda här på O´Learys. Antingen så blir vi kvar här eller går till Harrys senare. Det är det enda stället som man inte måste ha förköp på vad vi vet i alla fall.
Martin Ingberg , Anton Gustafsson, Metin Gulmez är samtliga örebroare. Daniel Malm är den enda hemvändaren i gänget , han bor numera i Stockholm:– Vi brukar försöka träffas på juldagen säger Metin Gulmez. Förr i tiden var det alltid fest men i år käkar vi och tar det lugnt säger Daniel Malm.
Mickaela Kolesararowa, Maria Johansson, Mats Redman och Julia Amelie Hansen är alla örebroare.– Vi funderar på att gå vidare senare men vi får se säger Mickaela.
Jimmy Danielsson jobbar som vakt. Denna kväll är han stenhård och kollar legitimation på alla. Åldersgränsen är satt till 20 år. Emma Möllet, Therese Helander och Malin Sternefors:– Vi har köat i 30 minuter för att komma in på Strömpis i kväll, säger Emma. Vi hade ingen förköpsbiljett men det gick bra ändå.
Emil Rydberg och Jonatan Engström:– I kväll är det party, säger grabbarna och dansar vilt.
Karina Tholin, Lotta Kappen och Helena Israelsson är på hemmaplan:Vi stannade till på Lilla Örebro för att äta god mat, säger Karina. Sen vill vi vidare till Harrys och ”Singing Bengt”, säger Helena. Vi brukar träffas jämt men faktiskt aldrig på juldagen.
Emma, Johanna och Sofie äger Strömpis dansgolv till Septembers låt ”Mikrofånkåt” från tv-programmet ”Så mycket bättre”.
Joakim Ekbäck, Emma och Andrè Wiik. Emma och André bor numera i Uppsala men återvänder gärna till Örebro med jämna mellanrum:– Vi ska till Ritz och dansa, säger Emma, men först stannade vi till här för lite goda drinkar.
Filip Nyängen, Örebro och John Alvbåge, Örebro:– I kväll är vi Dj`s på Ritz, säger John. Filip gillar att spela ”Barbie girl” med Aqua, medan jag gillar 80-talsmusik. ”Oldies Goldies” är bäst, menar John Alvbåge som till vardags är målvakt i ÖSK.
Moa Wennerlöf och Marie Åberg:– Vi är från Örebro och gillar Ritz och deras dansgolv, säger Moa Wennerlöf.
Patrik Björkman, Niklas Bertilsson och David Cederlund är numera goa göteborgare:– Vi är alla från Örebro ursprungligen men numer bor vi i Göteborg och är hemma på besök över julen. Jonas Borehed längst till vänster i bild ville inte vara med, men kunde ändå inte hålla sig borta.
Madelen Lundström, Kristian Dyrvik och storebrorsan Fredrik Dyrvik:– Vi är ute ikväll för att ha roligt, säger Fredrik Dyrvik.
Tobias Hedvall, Sundsvall och Annelie Hedvall, Örebro:–  Vi är syskon och i kväll ska vi festa vi ihop, brorsan är hemma och hälsar på, säger Annelie Hedvall.

Mer läsning

Annons