Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ahmed Yasin tränar med ÖSK: "Var inget mer eller mindre än ett okej"

Han skrev på för den allsvenska rivalen AIK för knappt ett år sedan. Nu tränar Ahmed Yasin med ÖSK.
– - Det handlar mycket om att jag bara vill hålla igång, säger han till Fotbollskanalen.

Annons

Ahmed Yasin i sin nya klubbdress i kamp om bollen med dåvarande ÖSK-spelaren Daniel Gustavsson.

Ahmed Yasin är ett välkänt namn för de flesta med anknytning till lokalfotbollen. Fostrad i BK Forward innan han tog klivet ett par kilometer från Trängen till Behrn arena och skrev på för ÖSK 2011.

Förra sommaren lämnade han dock ÖSK för danska Århus, men skrev drygt ett halvår senare på för AIK. Men nu är Yasin tillbaka i ÖSK, om än kanske bara tillfälligt. När AIK har uppehåll har han fått tillåtelse av såväl huvudtränaren Rikard Norling som sportchefen i AIK, Björn Wesström, att träna med ÖSK.

– Det handlar mycket om att jag bara vill hålla igång. Här i Örebro finns det inte lika många alternativ som det finns i Stockholm utan här finns det typ bara ett gym och Behrn Arena. Det är inte så enkelt att gå och träna där själv så då håller jag igång med dem, säger Yasin till fotbollskanalen.

Fotbollskanalen: Vad sa Rikard?

– Det stannar mellan mig och honom. Det var inget mer eller mindre än ett okej.

Yasin fick i inledningen av den gånga säsongen stort förtroende och spelade samtliga matcher från start utom två, en på grund av avstängning. I slutet på säsongen hade 25-åringen det betydligt tuffare och var stundtals petad ur matchtruppen. Det fick som följd att han endast spelade 31 minuter de tio avslutande matcherna på hösten. Han hann dock noteras för ett mål och tre assist under den gångna säsongen.

Annons