Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

”Aldrig varit i kontakt med IFK”

Nordin Gerzic ryktas vara på väg till IFK i Göteborg. Själv säger han så här:
– Rent skitsnack, jag har aldrig varit i kontakt med Göteborg,

Annons
Nordin Gerzic.

Fotbollsbomben slog ned kvällen före nyårsafton: IFK Göteborg uppgavs ha lagt ett bud på ÖSK-stjärnan Nordin Gerzic.

Nu bemöter han själv ryktet om en övergång till Blåvitt.

– Det står mer i tidningarna än vad jag själv vet. Jag har läst att jag skulle ha setts i Göteborg för att titta på lägenhet, men det är rent skitsnack, säger han och fortsätter:

– Jag var i Göteborg i oktober när min tjejs syster skulle ha barn, och inte i något annat sammanhang. Allt annat är struntprat.

Räknar med fortsatt spelNordin Gerzic skrev på ett femårskontrakt med ÖSK i somras. Mittfältsstjärnan efterlyste då en rejäl satsning från ÖSK:s sida för att han skulle signera ett nytt kontrakt.

Trots att ÖSK:s trupp ännu inte är spikad räknar han än så länge med fortsatt spel i ÖSK.

– Ja, än så länge gör jag det. Det finns inget som tyder på något annat.

”Inga enmansgrejer”Enligt Gerzic fattas fortfarande en del pusselbitar i ÖSK:s lagbygge.

– Vi har ju värvat några grabbar som ser bra ut. Men det gäller att värva karaktärsspelare. Det får inte bli några enmansgrejer som förra året. Skulle det bli som förra året tror jag inte det skulle vara så kul att spela här, om jag ska vara ärlig.

Hur ser du på IFK Göteborgs intresse?– Om de är intresserade så är de det. Om ryktet är sant så kommer jag att lyssna. Sen handlar det om vad ÖSK vill också. Jag trivs jättebra här. Men vi får se vad som händer. Jag har inte bråttom.

Nordin Gerzic har tidigare uttalat sig negativt om just IFK Göteborg. I tv-programmet Ekwall vs. Lundh i TV4 Sport i september 2010 sade han bland annat att han inte kunde tänka sig att spela i klubben på grund av deras spelstil.

Stod över träningen– Det står jag fortfarande för. Jag vill inte spela i en klubb som slår långbollar hela tiden. Då finns det ingen nytta av att ha mig där.

Mittfältaren tränade inte för fullt under ÖSK:s första träning. Problem med ena låret höll honom borta från full träning

– Det är en gammal lårkaka som spökar. Jag skulle kunna träna för fullt, men det är inte värt att riskera något.

Mer läsning

Annons